Ur Balans

Vilken tisdag! Två pass på gymmet även idag.
Gymrundan - då jobbar man ungefär 30 * 2 på varje maskin, blandat med överkropp, ben och armar. Jätte kul igår var det när jag märker att jag kan höja ganska rejält på maskinerna. det finns en axel maskin som de flesta tycker är alldels för tung. då man inte kan ha på någon vikt alls för att de blir så jobbigt, men igår hade jag i fyra vikter (vet inte rikigt vad de motsvarar i kg) sen andra gången tre vikter. Stolt som en tupp vart jag! 
 
Zamba, kom kort där efter! Alla jobbar på skit bra och vi är ett sånt roligt tjej gäng, blandade åldrar men de är så jäckla kul att se alla göra sitt bästa. Nästa vecka ska de förhoppnings vis bli Disco al'a travolta!
 
När jag kom hem och gick upp för trappen kände jag att benen inte ville de jag vill och att jag är väldigt öm. så kände och klämde tobbe lite grann, vi tror benhinsinflamationen har kommit tillbaka igen, så idag blir det vilo dag med lite marieberg och smultrongården, så ikväll ska jag bara ta de lungt och kanske göra lite nya naglar, den som lever får se! 
 
Nu blir det frukost innan jobbet väntar igen! 
Trevlig lill-lördag på er allesammans.
Underbara fullmånen igår kväll över Norasjön
 

RSS 2.0