Valborg

Så här såg våran Valborg ut för 5 år sedan! 
 

(05.45) Mamma ringer på min mobil och jag svarar yr vaken
- " Vad är de? " frågar jag, Mamma frågar vad är det jag och tobbe har släpat in för någon, jag som vanligt fattade inget?! - så jag sa vad pratar du om? jag har inte släpat in någon. Men det ligger ju någon i våran soffa!! - jag tänkte bara nee mamma du måste skämta med mig! : /
vi la på, och mamma gick upp jag jagade upp tobbe ur sängen och sa gå ut och kolla vem de är! Ut gick vi mamma möter vi utanför vid soffan, där ligger det en människa som vi absolut inte känner NAKEN! på mina nya rena stryckta kläder som jag fint hade lagt upp. vi petar på honom och frågar vem faan han är och vad han gör i våran soffa, och sa försviner du inte här ifrån nu så ringer vi polisen! Mamma ringde sen till Carl och Anders som är i varberg och säger att de är en främande karl i huset. Anders ringer morfar och Carl ringer Pappa som satt och åt frukost när han ringde pappa kommer väldigt fort, och börjar skrika och fråga hur gammal han är igentligen!! - sen kommer morfar och missar allt när pappa har skrikit så mycket. 
Inte nog med det han var ju naken också, för på natten har han tydligen ramlat ner i vattnet och tagit av sig allt på våran toalett och lagt sina byxor i diskhon? - det vart en jobbig morgon som vi sent kommer glömma!! 

- Den bästa kommentaren från carl:
" Det ligger en yxa i källaren! "



Nu hoppas vi att denna Valborg blir bättre.. 
Jag har varit ute och cyklat en stund nu på förmiddagen så jag ska göra i ordning här hemma så vi kan åka till mamma i eftermiddag och ha de mysigt. Ska troligen följa med tobbe till stockholm i morgon och kolla på fotboll, men har inte riktigt bestämmt mig ännu! Får se i morgon tror jag..
 
Hoppas ni får en bra valborg! 
 
 

RSS 2.0